woensdag 20 mei 2015

Druk!

Sander en zijn Melissa
Het was een drukke dag gisteren, heel druk.
Er gaan heel wat keukens door onze mensen hun handen deze dagen.

Er komt dan ook veel bij kijken om een keuken bij de mensen thuis te krijgen zoals ze die in gedachten hebben. De keuken wordt opgemeten, aangepast en technisch gecontroleerd, we nodigen de klanten nog eens uit om zeker te zijn van elk detail, kleurtje, hoekje, kastje, noem maar op, pas dan wordt ze definitief besteld, nogmaals controle na bevestiging van de fabrikant, zien dat alles op tijd komt, inplannen en aan het eind van de rit wordt de keuken dan geleverd, geplaatst, soms nog aangepast (want in de bouw komt er altijd wel iets onverwacht op de proppen) om uiteindelijk onze klanten hun droomkeuken te verwezenlijken. Soms moeten we nog eens terug om de laatste aanpassingen te doen maar zelfs dan: we hebben heel veel tevreden klanten, echt heel veel, we krijgen mails, brieven en soms zelfs een telefoontje om ons te bedanken.


Spijtig genoeg kan je niet altijd iedereen tevreden maken, hoewel we voor elke klant en elke keuken tot het uiterste gaan loopt het toch niet altijd zoals verwacht, technisch is ook niet alles mogelijk, soms sluipt er toch nog een foutje in en dan lig ik weer wakker, hoe lossen we dit op, hoe zorgen we ervoor dat elke klant tevreden is, wat kunnen we nog verbeteren, aanpassen, veranderen,....
Dus gisteren hebben we even kort samengezeten om in deze drukke tijden alles op wieltjes te laten lopen en dan zie ik weer wat voor fantastische mensen bij ons werken, mensen die elke keuken zien zoals hun eigen keuken, mensen die er voor gaan, mee denken en keihard werken om ons Keukenhuis te maken wat het is: een bedrijf met een hart voor keukens en mensen, 'goe bezig manne! (mannen en vrouwen :))'.
De nieuwe keukens gaan ook hard deze dagen, nog 4 keukens in Merksem en alle toonzaalkeukens daar zijn uitverkocht (snel wezen dus voor wie nog een super koopje wil doen,), in Gent gaan we ook verbouwen dus daar gaan er ook nog wat toonzaalkeukens worden verkocht, Aartselaar is helemaal up to date en de verkoop loopt als een trein,  de hoeveelheid offerteaanvragen voor projecten is amper bij te houden en we starten in Zaventem met de opbouw van onze nieuwe winkel (Geert is gisteren de sleutel gaan halen), dus we weten wat doen, goed hé!

Ondertussen zit onze oudste Sander bijna in de examens. Hij studeert aan de Karel De grote Hoge school, zijn tweede jaar KMO management. Hij heeft nooit graag naar school gegaan en verheugt zich al op zijn werk carrière. Vorig jaar heeft hij een maand fulltime meegedraaid in de winkels en het was onvoorstelbaar hoe goed hij dat deed. Hij heeft een aangeboren talent om mee in de winkels te staan, apetrots waren we op hem.  Hij deed het zo graag dat hij onmiddellijk wou gaan werken en eerlijk, het zou fantastische zijn als hij bij ons komt werken maar ik zou echt zo graag hebben dat hij eerst zijn diploma behaalt.

Dus komaan jongen, ga ervoor, de toekomst lacht je toe hoe dan ook, ik weet dat het kriebelt om mee te komen draaien en de keuze is aan jou, maar als je kan ga dan eerst voor je diploma, de rest volgt wel!

Ga (terug) naar onze website www.keukenhuis.be