dinsdag 19 mei 2015

Klaar voor een nieuwe dag!

Michiel en zijn allerliefste Dagmar
Bijna overslapen, net op tijd om nog snel alles klaar te maken voor Michiel zijn brooddoos.

Wonder boven wonder is onze langslaper wel op tijd uit zijn bed en klaar voor zijn tweede werkdag, goed zo jongen!

Twee altijd even lieve koppen kijken me slaperig aan wanneer ik al om 6 uur hun benchen open doe, Leo springt recht en komt er al kwispelend uit, Eddie blijft altijd even nog 5 minuten liggen, Fien wrijft zich tegen mijn benen aan, nu nog een kop koffie en dan ben ik wakker, vlug even naar de gansjes want dat blijken kleine Houdini's te worden, door het kleinste gaatje raken ze door het net maar er niet meer terug in! Gelukkig houd mijn schat van een buurvrouw overdag een oogje in het zeil. Zij is een even grote dierenvriend als ik en als ze papa of mama gans hoort is ze daar onmiddellijk om in te grijpen als het nodig is!

Alles in orde en ik ben klaar voor een nieuwe dag, nieuwe oplossingen en nieuwe keuzes, gisteren is voorbij en vandaag gaat het weer beter.
Pauline start vandaag pas om 7.30 uur dus ik ga nu nog een uurtje werken, er moeten nog heel wat nieuwe prijzen in het computersysteem en als Pauline vertrokken is, ga ik onder de douche, mijn man wakker maken en hup naar het werk!

Prettige werkdag allemaal!

Ga (terug) naar onze website www.keukenhuis.be