zondag 28 juni 2015

Aardbeienconfituur!

Michiel en Pauline hebben een A-attest!!!!!
Ook van Melissa en Dagmar  weten we al dat ze geslaagd zijn!!!!
Goed gewerkt kinderen, ik ben zo blij en fier op jullie!
Nog even wachten op Sander zijn resultaten en dan kan de vakantie beginnen.

Ik heb er nog niet veel aan gedacht, het zijn dan ook superdrukke weken geweest maar we gaan voor het eerst sinds lang een weekje weg , we vertrekken binnen 2 weken. We zijn geen vakantiegangers, om eerlijk te zijn, ik ben geen vakantieganger, want de rest van ons gezin kan niet wachten om te vertrekken. Ik ben graag thuis, bij mijn beestjes, in mijn tuin en ... dicht bij het werk. Op vakantie vertrekken vind ik een ramp, al die voorbereidingen om te vertrekken, alles in orde voor de beestjes, alle papieren, koffers pakken, alles bij van kopietjes van ieder zijn paspoort en bankkaart tot een halve apotheek..... Ons bomma blijft thuis en mijn schoonzus komt logeren, ik kan rekenen op de buurvrouw voor mijn beestjes (om de één of andere reden heeft iedereen schrik van de ganzen, ze blazen wel een beetje als ze iemand niet kennen maar ze doen echt niets!).
Ons bedrijf voor een weekje loslaten vind ik aartsmoeilijk, ook al weet ik dat onze mensen alles tiptop opvolgen en regelen, ik volg graag alles van dichtbij.
Toch ga ik er proberen van te genieten en mezelf wat rust gunnen, mezelf opladen voor een druk najaar van keukens en werven die lopen als een fluitje van een cent.
Maar ik ben er nog twee weken dus nog even niet aan denken (of proberen er niet aan te denken).

De wasmachines draaien op volle toeren, al wat kon gestreken worden ligt al klaar in de wasmanden, de bloemen en planten hebben al water gehad en de tweede pot aardbeienconfituur staat te pruttelen op het vuur. Mijn aardbeienoogst is zo groot dit jaar dat ik confituur heb voor een heel leger!
Morgen zet ik in de winkel van Aartselaar een 10tal potjes, misschien zijn onze klanten er wel blij mee. Als het een succes blijkt zet ik ze in alle winkels!

Wie dus zin heeft in confituur 'Uit Leens tuin', 1 adres: Het Keukenhuis,  Antwerpsesteenweg 65 te Aartselaar. Oh ja, dan kan je meteen de keuken van je dromen komen kiezen met onze persoonlijke garantie dat er alles aan wordt gedaan om uw eigen keukenproject van A tot Z in goede banen te leiden!

Klaar, vanaf morgen in de winkel!
 
Pruttelende confituur!
Michiel en Dagmar, klaar voor hun eindejaarsbal!
 
 
Ga (terug) naar onze website www.keukenhuis.be