maandag 8 juni 2015

Komaan hé gast!

We staan weer voor een nieuwe week.
Geen mensen die ongelukken hebben, geen T-rex meer, geen dubbele afspraken, geen hectische toestanden, geen gewonde kippen en geen kinderen die kostbare dingen kwijtraken!
Dat is de planning!
Alles netjes volgens schema, alles wat op de dagplanning staat raakt zonder problemen af, allemaal gemotiveerde mensen, keukens die als puzzelstukjes in elkaar passen met schitterende resultaten, de Marokkaanse eetavond wordt een groot succes en een huishouden dat op wieltjes loopt, super toch!
Merksem wordt deze week leeggemaakt, Zaventem verloopt volgens planning en de elektriciteitswerken starten, de laatste toonzaalkeukens in Gent worden nog verkocht en dan kan daar ook de (gedeeltelijke) verbouwing starten en in  Aartselaar loopt alles op wieltjes.

We hebben in Aartselaar een nieuwe verkoper, een jonge enthousiaste vent met de naam Elvis (coole naam en coole gast!). Elvis komaan hé gast, deze week laten zien wat je in huis hebt, laat de 'oude' garde maar eens een poepje ruiken!
Ook op kantoor is een nieuwe man gestart op de dienst naverkoop, een beetje minder jong dan Elvis (:)) maar met tonnen ervaring! Frank komaan hé gast, deze week zit je op rit met ons computerprogramma en ben je een super aanwinst voor ons bedrijf!

We zijn gisteren nog op bezoek geweest bij Patrick, 2 benen in de gips, een groot verband op zijn rechter schouder maar met zijn linker arm kan hij al voorzichtig bewegen. Hij ergert zich wel enorm aan zijn immobiliteit en het feit dat hij niet kan werken en alles opvolgen. Patrick komaan hé gast, nog eventjes doorbijten, goed rusten en dan kan je er weer tegenaan, niet te veel zorgen maken, we volgen alles goed op en voor je het weet ben je weer op de been maar laat alles nu maar even over aan ons!

Sander doet vandaag al zijn laatste examen en dan start zijn vakantie, hij vertrekt volgende week met zijn kameraden naar Turkije, zijn planning ziet er goed uit. Komaan hé vent, doe dat laatste examen nog goed en dan zit je tweede jaar hoge school erop!

Met de twee jongsten en hun klas zet ik deze week de laatste puntjes op de i voor de eetavond, de decoratie wordt geleverd en de boodschappen staan morgen op de planning samen met een andere mama. Vandaag weten we hoeveel inschrijvingen er gaan zijn, hopelijk superveel. 11de klassers, komaan hé mannen we zullen er eens een ongeziene topavond van maken!

En voor mezelf: komaan hé Leen, laat nog maar eens zien wat je allemaal kan zonder problemen, zonder zorgen, zonder T-rex dromen, zonder hectische toestanden.
Vooruit met geit! (of schaap, of gans, of hond, of kat, of kip!)
Christoph, Dominique en Karin volop bezig met de plannen van Zaventem
 


Ga (terug) naar onze website www.keukenhuis.be